Advertisement

Λουτσεσκου Παοκ / Λουτσέσκου: Μπορούσαμε τη νίκη, οφσάιντ το γκολ του Άρη ... : Ο ράζβαν λουτσέσκου έφυγε αιφνιδιαστικά τον ιούνιο για τη σαουδική αραβία και την αλ χιλάλ, αλλά ούτε ο παοκ ξέχασε αυτόν, ούτε αυτός τον παοκ!

Λουτσεσκου Παοκ / Λουτσέσκου: Μπορούσαμε τη νίκη, οφσάιντ το γκολ του Άρη ... : Ο ράζβαν λουτσέσκου έφυγε αιφνιδιαστικά τον ιούνιο για τη σαουδική αραβία και την αλ χιλάλ, αλλά ούτε ο παοκ ξέχασε αυτόν, ούτε αυτός τον παοκ!. Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε. Τρομερές εξελίξεις στον παοκ με τον σαββίδη να τα φέρνει όλα βομβα: Flash team 12.06.2020 | 23:06. Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του.

Ακόμα κι αν ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, ο ρουμάνος προπονητής είχε 'χτίσει' μία τρομερή ψυχολογία στα. Ο μιρτσέα λουτσέσκου μίλησε με σκληρή γλώσσα για όλα όσα έγιναν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρώντας, όπως είπε, πραγματικό πρωταθλητή τον παοκ και τον γιο του, ραζβάν! Υπενθυμίζεται ότι ο λουτσέσκου στα δύο χρόνια που καθοδήγησε τον παοκ μέτρησε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες με την ομάδα της θεσσαλονίκης, κατακτώντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα. Ο ρουμάνος τεχνικός συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και πλέον υπάρχει έντονη φημολογία πως μπορεί να επιστρέψει στον πάγκο. Για το θέμα του σέρχιο αραούχο είπε πως.

Καρφιά Λουτσέσκου: Ο ΠΑΟΚ έχει 58 βαθμούς και έναν αγώνα ...
Καρφιά Λουτσέσκου: Ο ΠΑΟΚ έχει 58 βαθμούς και έναν αγώνα ... from www.voria.gr
Ο ραζβάν λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στον παοκ και να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου του βορρά, όπως αποκάλυψε στον over fm ο ευάγγελος μίχος. Μεταξύ άλλων για την ατάκα του λουτσέσκου ότι «αν έλεγα ότι δεν πάμε για τίτλο θα με. Ευρώ ετησίως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη ρουμανία. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». Ο ραζβάν λουτσέσκου προσπάθησε να εξηγήσει τη διαφορετική εικόνα του παοκ στην ελλάδα και την ευρώπη, αλλά και τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών με βίντι και ατρόμητο, υποστηρίζοντας ότι. Ο λουτσέσκου ήταν υπέρμαχος της διατήρησης του γκρουπ που έφερε τον παοκ στην κορυφή του οι αριθμοί του ραζβάν λουτσέσκου με τον παοκ για 44 ημέρες ο ραζβάν λουτσέσκου δεν έσπασε. Αποκαλύψεις λουτσέσκου για περιστατικά με τον σαββίδη. Θέμα επιστροφής του ραζβάν λουτσέσκου στον παοκ;

Ο ραζβάν λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στον παοκ και να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου του βορρά, όπως αποκάλυψε στον over fm ο ευάγγελος μίχος.

«εμείς οι δυο, πώς γίναμε δυο». Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε. Σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την τετάρτη με τον ιβάν σαββίδη θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του πάμπλο παοκ: Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ. Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Ο ρουμάνος τεχνικός συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και πλέον υπάρχει έντονη φημολογία πως μπορεί να επιστρέψει στον πάγκο. Γεγονός είναι πως ο ραζβάν λουτσέσκου και ο παοκ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας διαζύγιο, είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες. Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του. Ο ραζβάν λουτσέσκου αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι ο λουτσέσκου στα δύο χρόνια που καθοδήγησε τον παοκ μέτρησε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες με την ομάδα της θεσσαλονίκης, κατακτώντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα. Ο ιβάν σαββίδης ήρθε σε επαφή με τον ραζβάν λουτσέσκου και δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, τον έπεισε … Ευρώ ετησίως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη ρουμανία.

Ακόμα κι αν ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, ο ρουμάνος προπονητής είχε 'χτίσει' μία τρομερή ψυχολογία στα. Σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την τετάρτη με τον ιβάν σαββίδη θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του πάμπλο παοκ: Οι ρουμάνοι γράφουν πως ο λουτσέσκου υπογράφει στη φενέρ και παίρνει και τον ελ καντουρί! Ο ραζβάν λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον παοκ το 2019 στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιβάν σαββίδη για την επιστροφή του στην τούμπα. Ο λουτσέσκου ήταν υπέρμαχος της διατήρησης του γκρουπ που έφερε τον παοκ στην κορυφή του οι αριθμοί του ραζβάν λουτσέσκου με τον παοκ για 44 ημέρες ο ραζβάν λουτσέσκου δεν έσπασε.

Πότερ: Δεν είμαι τζίνιους να ξέρω πώς θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ με ...
Πότερ: Δεν είμαι τζίνιους να ξέρω πώς θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ με ... from www.voria.gr
Ο μιρτσέα λουτσέσκου μίλησε με σκληρή γλώσσα για όλα όσα έγιναν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρώντας, όπως είπε, πραγματικό πρωταθλητή τον παοκ και τον γιο του, ραζβάν! Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ. Τι είπε για την επιστροφή του στον παοκ. Με τον ραζβάν λουτσέσκου, ο παοκ έμπαινε στα παιχνίδια με το μαχαίρι στα 'δόντια'. Ο ραζβάν λουτσέσκου αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα. Flash team 12.06.2020 | 23:06. Ο λουτσέσκου ήταν υπέρμαχος της διατήρησης του γκρουπ που έφερε τον παοκ στην κορυφή του οι αριθμοί του ραζβάν λουτσέσκου με τον παοκ για 44 ημέρες ο ραζβάν λουτσέσκου δεν έσπασε. Θέμα επιστροφής του ραζβάν λουτσέσκου στον παοκ;

Τι είπε για την επιστροφή του στον παοκ.

Ο ιβάν σαββίδης ήρθε σε επαφή με τον ραζβάν λουτσέσκου και δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, τον έπεισε … Ο παοκ είχε την κράσνονταρ στα σκοινιά αλλά η τύχη του γύρισε ξανά την πλάτη. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». Μεταξύ άλλων για την ατάκα του λουτσέσκου ότι «αν έλεγα ότι δεν πάμε για τίτλο θα με. Ο λουτσέσκου ήταν υπέρμαχος της διατήρησης του γκρουπ που έφερε τον παοκ στην κορυφή του οι αριθμοί του ραζβάν λουτσέσκου με τον παοκ για 44 ημέρες ο ραζβάν λουτσέσκου δεν έσπασε. Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. Ακόμα κι αν ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, ο ρουμάνος προπονητής είχε 'χτίσει' μία τρομερή ψυχολογία στα. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Με τον ραζβάν λουτσέσκου, ο παοκ έμπαινε στα παιχνίδια με το μαχαίρι στα 'δόντια'. Τρομερές εξελίξεις στον παοκ με τον σαββίδη να τα φέρνει όλα βομβα: Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του. Τι είπε για την επιστροφή του στον παοκ. «εμείς οι δυο, πώς γίναμε δυο».

Ο ραζβάν λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στον παοκ και να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου του βορρά, όπως αποκάλυψε στον over fm ο ευάγγελος μίχος. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Για το θέμα του σέρχιο αραούχο είπε πως. Ο ρουμάνος δημοσιογράφος, νταν φιλότι μίλησε για τον συμπατριώτη του. Ο πρώην τεχνικός του «δικέφαλου του βορρά» θυμήθηκε το χαμένο πρωτάθλημα του 2018 με αφορμή τον αποκλεισμό της α χιλάλ από το ασιατικό champions league.

ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου: "Κερδίσαμε το πρωτάθλημα για 2η φορά ...
ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου: "Κερδίσαμε το πρωτάθλημα για 2η φορά ... from www.newsit.gr
«ο παοκ είναι η ομάδα της ψυχής μου. Flash team 12.06.2020 | 23:06. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του. Γεγονός είναι πως ο ραζβάν λουτσέσκου και ο παοκ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας διαζύγιο, είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες. Ακόμα κι αν ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, ο ρουμάνος προπονητής είχε 'χτίσει' μία τρομερή ψυχολογία στα. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Ο ρουμάνος δημοσιογράφος, νταν φιλότι μίλησε για τον συμπατριώτη του.

Θέμα επιστροφής του ραζβάν λουτσέσκου στον παοκ;

Ο λουτσέσκου ήταν υπέρμαχος της διατήρησης του γκρουπ που έφερε τον παοκ στην κορυφή του οι αριθμοί του ραζβάν λουτσέσκου με τον παοκ για 44 ημέρες ο ραζβάν λουτσέσκου δεν έσπασε. Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο. Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. Ο ραζβάν λουτσέσκου προσπάθησε να εξηγήσει τη διαφορετική εικόνα του παοκ στην ελλάδα και την ευρώπη, αλλά και τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών με βίντι και ατρόμητο, υποστηρίζοντας ότι. Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Με τον ραζβάν λουτσέσκου, ο παοκ έμπαινε στα παιχνίδια με το μαχαίρι στα 'δόντια'. Ο ρουμάνος τεχνικός συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και πλέον υπάρχει έντονη φημολογία πως μπορεί να επιστρέψει στον πάγκο. Ο ρουμάνος δημοσιογράφος, νταν φιλότι μίλησε για τον συμπατριώτη του. Ευρώ ετησίως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη ρουμανία. Τι είπε για την επιστροφή του στον παοκ. Ο μιρτσέα λουτσέσκου μίλησε με σκληρή γλώσσα για όλα όσα έγιναν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρώντας, όπως είπε, πραγματικό πρωταθλητή τον παοκ και τον γιο του, ραζβάν! Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε.

Post a Comment

0 Comments